POTRAWY Z WOKA Z I LOVE TO EAT

Ulotka

Projekt ulotki został przygotowany w formacie A5. Skorzystaj z odpowiednich opcji przy drukowaniu.

wstęp wolny

 

Z wokiem dookoła świata, a w tym przypadku po kuchniach Azji!

Na warsztatach nauczymy się przygotowywać idealną tempurę, w której będziemy smażyć warzywa i grzyby. Poznamy także smak japońskiego sosu Ponzu. Ugotujemy ostro-kwaśną zupę warzywną Tom Yum Pak z dodatkiem cytryny, imbiru, kolendry i trawy cytrynowej. Na koniec poznamy kantońskie danie z marynowanym kurczakiem i noodlami, które przygotujemy metodą stir-fry.

MENU

Warzywa oraz grzyby w TEMPURZE z sosem Ponzu (kuchnia japońska)
Ostro-kwaśna zupa warzywna TOM YUM PAK (kuchnia tajska)
Kurczak HOR FUN z noodlami (kuchnia chińska)
W cenie warsztatów lampka pysznego wina!

ZAPISY: https://www.krzywykomin.pl/wydarzenia/potrawy-woka-love-eat-6/

Informacja o wydarzeniu pochodzi z serwisu DOKiS. Za treść odpowiada organizator wydarzenia. Szczegóły można sprawdzić bezpośrednio na stronie www.dokis.pl